Binnen reclame

Eenmaal bij u binnen dan willen klanten bevestigd worden in hun keuze. De uitstraling moet aansluiten bij wat u doet. Én bij wat u belooft. Het komt nu aan op een goede invulling van uw binnenreclame. Wilt u een sfeervolle wanddecoratie, een actiematige raampresentatie, duidelijke bewegwijzering of een opvallend spandoek?

Het hele interieur in een andere kleur of in de opvallende kleur van uw huisstijl, ook dat is mogelijk. Door middel van de beste interieur folie’s kunnen wij uw wensen uitvoeren. Bel eens voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!  

Compleet met fraaie belettering? Ook hierbij kan Airo-flex u uitstekend van dienst zijn! Als geen ander verstaan wij de kunst van interieurdecoratie. Natuurlijk kent binnenreclame ook een praktische component. Bewegwijzering wijst uw klanten de weg naar bijvoorbeeld de toiletten of de spreekkamer. Airo-flex is u graag behulpzaam bij het ontwerp, de montage en het onderhoud van uw interieursigning. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden eens te bespreken!

 

Interieur restyling / aankleding

Door het  interieur aan te passen naar de uistraling van uw bedrijf , geeft u meer rust en herkenbaarheid naar uw klanten. Met mooie prints, en duidelijke bewegwijzering in uw pand haalt u een duidelijke doelstelling. zo verzorgen wij canvas prints, waandbekleding maar kunnen wij ook uw meubilair voorzien van de meest mooie folie’s.
Met zo een makeover creeëren wij een resultaat dat direct aansluit, uitnodigd en goed informeert  waar uw bedrijf voor staat. Stap voor stap werken onze specialisten aan het restylen en opfrissen van uw interieur.

Keuken restylen / renoveren

of u alleen de deurtjes en lade frontjes, of de gehele keuken laat wrappen zonder dat uw hele huis op zijn kop wordt gezet met betrekking tot het demonteren (slopen) van de keuken, kunnen wij op een minder intensieve en snellere manier uw keuken renoveren ( keuken wrappen ). ( wordt weer verliefd op uw keuken ) de mogelijkheden zijn eindeloos, van een houtlook naar een marmer effect tot een effen kleur, zowel in hoogglans of de modernere matte uitstraling. Ook qua kosten is dit veel aantrekkelijker waar u voor een nieuwe keuken al snel boven de 10.000 euro kwijt bent, kan u al vanaf de 600 euro uw keuken laten wrappen afhankelijk van de keuze folie en de grote van de keuken. Airo-flex is gespecialiseerd in het wrappen van keukens, bel of mail voor informatie of een vrijblijvende offerte!

Zon en warmtewering

Zodra de zon op de ramen van uw pand komt te staan zal u merken dat de ruiten de warmte naar binnen geleid. Daarom zonwerende raamfolie!! Deze folie is in verschillende tinten te verkrijgen, van donkere folie tot spiegelende folie. Wij van Airo-flex reclame & design kunnen deze folie’s leveren en ook aanbrengen, voor bedrijven als particulieren. Door deze folie aan te laten brengen houd u de warmte, licht inval en eventuele pottekijkers buiten. Tevens behoed deze folie ook het verkleuren van uw meubelen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail naar : info@airo-flex.nl    Tel: 030 6330820    – 06 14187202

Airo-flex reclame & design
Floridadreef 54
3565 AM Utrecht
Tel: 030 6330820
info@airo-flex.nl

WhatsApp chat
Call Now Button