Keuken wrappen

U bent toe aan een nieuwe keuken of verhuisd en de keuken is niet de kleur. Geen tijd, zin of geld voor een hele verbouwing, laat dan je keuken wrappen. Met speciaal ontwikkelde interieur folie’s kunnen wij uw keuken in een nieuw jasje hijsen. Alle zichtbare delen worden secuur gewrappt zoadat u geen randen ziet van de folie. Er is een zeer uitgebreide selectie aan kleuren interieurfolie zodat de look die bij u past er bij zit. Wij zorgen er altijd voor dat uw keuken er kras en stootbestendig bij staat, zoda wij minimaal 5 jaar garantie kunnen geven.

Keuken wrappen kosten

Omdat geen een keuken hetzelfde is hanteren wij geen vaste prijzen. Er spelen bij elke keuken verschillende factoren mee, is de keuken bewerkelijk of glad. Maar ook de kleuren of het motief speelt een belangrijke rol. LET OP!! een keuken wrappen is altijd goedkoper dan een hele nieuwe keuken of nieuwe deurtjes te plaatsen. Een nieuwe keuken kom al heel snel minimaal op 5000 euro terwijl een keuken wrappen al kan vanaf 399 euro.

Deurtjes wrappen

Ook is het mogelijk alleen de deurtjes te wrappen van uw keuken. Alleen met de deurtjes creéért u al een hele nieuwe look. Bent u de huidige kleur zat dan kunnen wij ook alleen de deurtjes en laden wrappen, en kunt u weer jaren verder met een vernieuwde keuken.

 

   

Kunststof kozijnen wrappen

Zijn de kozijnen en/of gevelplaten van uw pand aan een opknap beurt toe!! Denkt u er aan deze te laten vervangen of schilderen, wij hebben een goedkoper en beter alternatief. Wrappen met kozijnen folie. Hiermee bereikt u precies de uitstraling die u wilt, zonder onnodige en terug kerende werkzaamheden. De kozijnen en beplating zijn beter beschermd en zien er conform uw huistijl uit en gaan langer mee. De folie is zowel in Ral kleuren, moderne kleuren als houtlook en met structuur te leveren.

Airo-flex reclame  design
Floridadreef 54
3565 AM Utrecht
Tel: 030 633 08 20
info@airo-flex.nl

WhatsApp chat
Call Now Button