Ga naar de inhoud

Van beachvlag tot spandoek!

BANNERS EN
VLAGGEN

Van beachvlag tot spandoek

Zichtbaar worden?

Bent u op zoek naar een banner of vlag van hoge kwaliteit, dan zijn wij het aangewezen adres voor u! Van ontwerp tot de montage, ons gespecialiseerde team staat klaar voor u. Of u nu een spadoek, stoepbord, bannerframe, beachvlag of gevelbannier zoekt wij hebben een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden

Vlaggen

Wij kunnen diverse soorten vlaggen incl. bedrukking voor u regelen, denk hierbij aan rechte vlaggen op een vlaggenmast of bijvoorbeeld aan een speelse beachvlag. Ook het ophangen en monteren is mogelijk.

Spandoek in Frame

Een spandoek in een frame is een robuust item voor uw reclame uiting. Deze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, aan de gevel, vrijstaand of zelfs in een ronde variant. Ook hier staat ons team voor u klaar van ontwerp tot de montage. 

Ook te leveren als los spandoek met ringen, wat u zelf kan ophangen.

Peesdoekframes

Een peesdoekframe is een alluminium frame waarin een textieldoek met geprinte afbeelding gaat met een pees wat makkelijk in de naden van het frame gedrukt wordt.. Dit houd in dat ook heel gemakkelijk de afbeelding veranderd kan worden. Dit kan in elk gewenst formaat geleverd worden. Ook is het mogelijk door middel van ledverlichting in het frame om een mooie exclusieve uitstraling aan uw wand te creëren.

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button