Banners ( bannieren ) en vlaggen

Kwaliteit gecombineerd met scherpe prijzen.

Bent u op zoek naar een banner of vlag van hoge kwaliteit, zijn wij het aangewezen adres voor u. Van ontwerp tot de montage, ons gespecialiseerde team staat klaar voor u. Of u nu een spadoek, stoepbord, bannerframe, beachvlag of gevelbannier wij hebben een uitgebreid assortiment. 

Spandoek in frame

Een spandoek in een frame is een robuust item voor uw reclame uiting. Deze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, aan de gevel, vrijstaand of zelfs in een ronde variant. Ook hier staat ons team voor u klaar van ontwerp tot de montage. Bel of mail voor advies of een vrijblijvende offerte op maat. info@airo-flex.nl,  Tel: 030 6330820.

Ook te leveren als los spandoek met ringen, wat u zelf kan ophangen.

 

Peesdoekframes

Een peesdoekframe is een alluminium frame waarin een textieldoek met geprinte afbeelding gaat met een pees wat makkelijk in de naden van het frame gedrukt wordt.. Dit houd in dat ook heel gemakkelijk de afbeelding veranderd kan worden. Dit kan in elk gewenst formaat geleverd worden. Ook is het mogelijk door middel van ledverlichting in het frame om een mooie exclusieve uitstraling aan uw wand te creëren.

Airo-flex reclame & design
Floridadreef 54
3565 AM Utrecht
tel: 030 633020
info@airo-flex.nl

WhatsApp chat
Call Now Button