Ga naar de inhoud

Betrouwbaar en betaalbaar

OVER ONS

Van keuken tot voertuig!

AIRO-FLEX

Airo-flex reclame & design is een jong en dynamisch bedrijf dat professioneel te werk gaat bij alle reclame uitingen zoals u deze kunt vinden op onze website onder de submenu’s. Wij hebben ook alle know-how in huis om u als klant van het eerste gesprek tot de volledige uitvoering van het project
te begeleiden en samen tot een prachtig eindresultaat te komen.

Onze jarenlange ervaring bij tal van reclame-uitingen en doorlopen processen helpen natuurlijk in het professionaliseren van onze diensten. We kunnen u helpen met vrijwel alle reclame uitingen. Denkt u hierbij aan gevelreclame, voertuig belettering, textiel reclame, winkelreclame, binnenreclame, reclame op promotie-artikelen en alle vergelijkbare andere soorten van deze reclame.

Wij bieden naast vakwerk en jarenlange ervaring ook een meer dan concurrerend tarief en denken daarnaast ook altijd mee met onze klanten. Wij stoppen pas als u tevreden bent en neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

Van alle markten thuis!

De Specialist!

Onze montage specialisten staan in de werkplaats klaar om om alle werkzaamheden vakkundig uit te voeren naar de wensen van al onze potentiele klanten!

Het plakken van een reclame uiting, wrappen van een auto of het monteren van gevelreclame wordt specialistisch uitgevoerd tot de klant tevreden is. Bekijk onze video en krijg een goed beeld van onze diensten en werkplaats!

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button