Ga naar de inhoud

Creëer een compleet nieuwe look!

BINNEN RECLAME

De perfecte uitstraling!

Binnenreclame

Eenmaal bij u binnen dan willen klanten bevestigd worden in hun keuze. De uitstraling moet aansluiten bij wat u doet. Én bij wat u belooft. Het komt nu aan op een goede invulling van uw binnenreclame. Wilt u een sfeervolle wanddecoratie, een actiematige raampresentatie, duidelijke bewegwijzering of een opvallend spandoek?

Het hele interieur in een andere kleur of in de opvallende kleur van uw huisstijl, ook dat is mogelijk. Door middel van de beste interieur folie’s kunnen wij uw wensen uitvoeren. Bel eens voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!  

Compleet met fraaie belettering? Ook hierbij kan Airo-flex u uitstekend van dienst zijn! Als geen ander verstaan wij de kunst van interieurdecoratie. Natuurlijk kent binnenreclame ook een praktische component. Bewegwijzering wijst uw klanten de weg naar bijvoorbeeld de toiletten of de spreekkamer. Airo-flex is u graag behulpzaam bij het ontwerp, de montage en het onderhoud van uw interieursigning. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden eens te bespreken!

Keuken Restylen?

of u alleen de deurtjes en lade frontjes, of de gehele keuken laat wrappen zonder dat uw hele huis op zijn kop wordt gezet met betrekking tot het demonteren (slopen) van de keuken, kunnen wij op een minder intensieve en snellere manier uw keuken renoveren, middels wrappen! de mogelijkheden zijn eindeloos, van een houtlook naar een marmer effect tot een effen kleur, zowel in hoogglans of de modernere matte uitstraling. 

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button