Ga naar de inhoud

Zichtbaar ook van buiten!

GEVELRECLAME

Uw ontwerp onze zorg!

Zichtbaar worden?

De gevel van uw pand is vaak letterlijk het aangezicht van uw bedrijf. Verzorgde en opvallende gevelreclame is dan ook van groot belang. Bij Airo-Flex begrijpen wij dat de uitstraling van uw gevelreclame moet aansluiten bij uw huisstijl en dat de locatie alsmede de ondergrond bepalend is bij het kiezen van de juiste soort. Wilt u bijvoorbeeld verlichte of onverlichte reclame, een mooie lichtbak aan de gevel of misschien een spandoekframe? Wij denken graag met u mee bij het nemen van de juiste beslissingen…

Vergunning

Omdat er met gevelreclame een wijziging plaatsvindt aan de buitenkant van uw pand, is het van belang dat u alles weet mbt de vergunningen en goedkeuringen. Airo-Flex heeft veel ervaring met het plaatsen van reclame aan de gevel en wij helpen u dan ook graag met een visuele impressie die u kunt voorleggen aan de welstandscommissie. Wij denken met u mee, tot u de gevelreclame aan uw pand heeft, naar uw wensen, binnen de mogelijkheden!

Mogelijkheden

Onverlichte gevelletters kunnen op verschillende manieren en in verschillende materialen en in alle denkbare kleuren uitgevoerd worden. Vlakke letters kunnen direct op de gevel geplaatst worden, maar door ze op zogenaamde afstandsnokjes te plaatsen wordt diepte gecreëerd wat het geheel een chiquere uitstraling geeft. De mogelijkheden zijn legio, de keuze is aan u!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

Met gevelreclames van Airo-Flex heeft u iets goeds in handen. Wij leveren uitsluitend producten van topkwaliteit en bieden vaak jarenlange garantie!

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button