Ga naar de inhoud

Betrouwbaar en betaalbaar

Voertuig Wrappen

Van personenauto tot bestelbus!

Let's make it a Wrap!

Creëer een unieke en bijzondere uitstraling: laat uw auto wrappen. Kies voor carwrapping in een stoere (matte) kleur of met een bijzondere print voor veel bekijks. De vakkundige medewerkers van Airo-flex hebben jarenlange ervaring in het inpakken en bestrepen van auto’s. Wij maken bij het wrappen van auto’s gebruik van hoogwaardige wrapfolies, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. En dat tegen scherpe tarieven altijd hand in hand gaand met de hoogste kwaliteit!

Wilt u uw auto verfraaien, beschermen of een persoonlijke tint geven? Kies dan voor onze professionele mogelijkheden op het gebied van car wrapping (inpakken) of auto striping (bestrepen). Met onze hoogwaardige folies creëren we iedere gewenste look en feel.

Autoliefhebbers uit heel Nederland gingen u voor! Vraag naar mogelijkheden of kom zelf met een idee, wij maken het mogelijk voor u.

Auto striping is voor ieder merk en iedere auto een optie. Wat u ook maar wilt realiseren, wij helpen u hier graag en vakkundig mee. Striping is in vele kleuren mogelijk en hierover kunt u ons vrijblijvend even een belletje geven natuurlijk! 

Ook een geheel nieuwe look door middel van car wrapping is bij ons mogelijk. We zijn hierin zeer ervaren en pakken uw auto in met het hoogstwaardige autofolie. Bovendien is deze vorm een voordelig alternatief van het spuiten van uw auto!  

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button