Ga naar de inhoud

Creëer een nieuwe look!

Interieur
Restyling

Van vergaderruimte tot beursstand!

Nieuw look?

Door het  interieur aan te passen naar de uistraling van uw bedrijf , geeft u meer rust en herkenbaarheid naar uw klanten. Met mooie prints, en duidelijke bewegwijzering in uw pand haalt u een duidelijke doelstelling. zo verzorgen wij canvas prints, waandbekleding maar kunnen wij ook uw meubilair voorzien van de meest mooie folie’s.

Met zo een makeover creeëren wij een resultaat dat direct aansluit, uitnodigd en goed informeert  waar uw bedrijf voor staat. Stap voor stap werken onze specialisten aan het restylen en opfrissen van uw interieur.

Betaalbare oplossing

Keuken wrappen!

U bent toe aan een nieuwe keuken? of u bent verhuisd en de keuken is niet in de gewenste kleur? Geen tijd, zin of geld voor een hele verbouwing? Wij bieden de oplossing! Laat uw keuken wrappen door Airo-Flex! Met speciaal ontwikkelde interieur folie’s kunnen wij uw keuken in een nieuw jasje hijsen. Alle zichtbare delen worden secuur gewrappt zoadat u geen randen ziet van de folie. Er is een zeer uitgebreide selectie aan kleuren interieurfolie zodat de look die bij u past er bij zit. Wij zorgen er altijd voor dat uw keuken er kras en stootbestendig bij staat, zodat wij minimaal 5 jaar garantie kunnen geven.

Ook is het mogelijk alleen de deurtjes te wrappen van uw keuken. Alleen met de deurtjes creéért u al een hele nieuwe look. Bent u de huidige kleur zat dan kunnen wij ook alleen de deurtjes en laden wrappen, en kunt u weer jaren verder met een vernieuwde keuken!

Prijzen

Omdat geen een keuken hetzelfde is hanteren wij geen vaste prijzen. Er spelen bij elke keuken verschillende factoren mee, is de keuken bewerkelijk of glad. Maar ook de kleuren of het motief speelt een belangrijke rol. LET OP!! een keuken wrappen is altijd goedkoper dan een hele nieuwe keuken of nieuwe deurtjes te plaatsen. Een nieuwe keuken kom al heel snel minimaal op 5000 euro terwijl een keuken wrappen al kan vanaf 399 euro!

Kozijnen Wrappen

Zijn de kozijnen en/of gevelplaten van uw pand aan een opknap beurt toe!! Denkt u er aan deze te laten vervangen of schilderen, wij hebben een goedkoper en beter alternatief. Wrappen met kozijnen folie. Hiermee bereikt u precies de uitstraling die u wilt, zonder onnodige en terug kerende werkzaamheden. De kozijnen en beplating zijn beter beschermd en zien er conform uw huistijl uit en gaan langer mee. De folie is zowel in Ral kleuren, moderne kleuren als houtlook en met structuur te leveren.

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button