Ga naar de inhoud

Betrouwbaar en betaalbaar

RECLAME STICKERS

Van klein tot groot, alles naar wens!

Lekker blijven plakken!

Wilt u reclame maken met stickers? Airo-Flex biedt u verschillende oplossingen op het gebied van reclamestickers. Zo kunnen we bijvoorbeeld reclamestickers maken voor buitengebruik, waardoor uw reclameboodschap goed opvalt voor voorbijgangers. Maar ook is het mogelijk (en voordelig) een grotere afname te produceren van bijvoorbeeld kleine stickers om uit te delen op een evenement.

Reclamestickers kunnen we van groot tot klein formaat produceren en zijn standaard geschikt voor langdurig buitengebruik. De reclamesticker is dus dé ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf, dienst of product met een hoge attentiewaarde. Of u bijvoorbeeld uw reclameboodschap nou groot op de gevel wilt tonen of in het klein om uw materiaal te labelen; alles is mogelijk!

Vloerstickers

Heeft u een winkel, bedrijfspand of beurs? Val op met een reclameboodschap op de vloer. Onze reclamestickers kunnen we namelijk ook met een beschermend vloerlaminaat produceren. Hierdoor kunt u de reclamesticker op een vloer plakken zonder dat de sticker beschadigt wanneer uw bezoekers er overheen lopen. Uw boodschap valt op bij iedere bezoeker. Zeker in supermarkten en op evenementen doet de vloersticker zijn werk uitstekend om producten onder de aandacht te brengen of de route aan te geven door de winkel of uw bedrijfspand. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van de reclamesticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Airo-Flex staan altijd voor u klaar. Bel of mail info@airo-flex.nl Tel: 030 6330820

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten!

WhatsApp chat
Call Now Button