Reclamestickers

Wilt u reclame maken met stickers? Airo-Flex biedt u verschillende oplossingen op het gebied van reclamestickers. Zo kunnen we bijvoorbeeld reclamestickers maken voor buitengebruik,  waardoor uw reclameboodschap goed opvalt voor voorbijgangers. Ook is het mogelijk erg voordelig  een grotere afname te produceren om bijvoorbeeld uit te delen op een evenement, in de vorm van promotionele reclamestickers.

Uw reclame buiten goed zichtbaar met de reclamesticker

Reclamestickers kunnen we van groot tot klein formaat produceren en zijn standaard geschikt voor langdurig buitengebruik. De reclamesticker is dus dé ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf, dienst of product met een hoge attentiewaarde. Of u bijvoorbeeld uw reclameboodschap nou groot op de gevel wilt tonen of in het klein aan voorbijgangers: alle opties zijn mogelijk.

Reclame op de vloer = vloerstickers

Heeft u een winkel, bedrijfspand of beurs? Val op met uw reclameboodschap op de vloer. Onze reclamestickers kunnen we namelijk ook met een beschermend vloerlaminaat produceren. Hierdoor kunt u de reclamesticker op een vloer plakken zonder dat de sticker beschadigt wanneer uw bezoekers er overheen lopen. Uw boodschap valt op bij iedere bezoeker. Zeker in supermarkten doet de vloersticker zijn werk uitstekend om producten onder de aandacht te brengen of de route aan te geven door de winkel of uw bedrijfspand. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van de reclamesticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Airo-Flex staan altijd voor u klaar. Bel of mail info@airo-flex.nl Tel: 030 6330820

Airo-flex reclame & design
Floridadreef 54
3565 AM Utrecht
Tel: 030 633 08 20
info@airo-flex.nl

WhatsApp chat
Call Now Button